Mijn naam is Maartje Vermeij en ik ben 33 jaar oud. Mijn voorliefde voor kunst, cultuur en lesgeven begon al vroeg, aangezien ik de dochter ben van een kunstenaar en een lerares basisonderwijs.

Na een gedegen culturele opvoeding werd ik aangenomen op Kunstacademie St. Joost te Breda. Ik verhuisde naar Breda en begon vol goede moed aan de opleiding.

Voor mij was deze opleiding echter te vrij en na de propedeuse switchte ik naar de docentenopleiding beeldende kunst en vormgeving in Tilburg. Dit paste helemaal in mijn straatje en na het afronden van deze opleiding heb ik enkele jaren lesgegeven als docent beeldend vormen en CKV aan diverse middelbare scholen in Brabant.

Om me nog breder te oriënteren heb ik daarna de PABO gedaan en ben gaan lesgeven als groepsleerkracht op verschillende basisscholen in Tilburg. 

Sinds 2017 richt ik me meer op het beeldende vak en geef ik creatieve workshops op locatie. Op woensdagmiddag geef ik ruimtelijk vormgeven bij het KinderAtelier op de Heyhoef te Tilburg. 

Verder kom ik ook graag bij uw bedrijf, school, kinderfeestje of vriendengroep een creatieve workshop geven. Er is veel mogelijk!